WCNY Public Broadcasting

00_Title.jpg
wcny_3.jpg
01_Text Intro_20181224.jpg
_0000811.jpg
_0000851.jpg
_0000957.jpg

WCNY wanted to reinforce their on-air identity with a physical community presence. Television and radio broadcasting studios, an educational center and a public courtyard combine to form their new broadcast center.

_0001070.jpg
_0000757.jpg
_0000949.jpg
Before

Before

After

After

An anchor tenant in the adaptive re-use of the Case Supply Warehouse, WCNY is part of a masterplan to revitalize Syracuse's underserved Near Westside. Working under very aggressive budget constraints and using historic tax credits, the design blends renovation and new construction. 

_0001030.jpg
wcny_1.jpg
 

STATUS
Completed 2012, LEED Platinum

LOCATION
Syracuse, NY

TEAM
King + King Architects

CLIENT
WCNY Public Broadcasting

PROGRAM
55,000 SF Broadcast Studios, Offices, and Educational Center

AWARDS + RECOGNITION
2015  AIA New York Design Award
2014  AIA Central New York Architecture Award of Excellence


WCNY Public Broadcasting shared by others . . .