Geffen Academy at UCLA

00_Title.jpg
01_Text Intro.jpg

This new 620-student middle + high school transforms an existing UCLA general use building. Traditional hallways are replaced with an immersive learning environment offering a variety of individual and group study spaces that extend throughout the building, connecting learning and activity spaces including sound studio, labs, and classrooms. A new stair and skylight brings light deep into the building.

Views across the stair connect faculty and student work spaces.

Ground Floor

2nd Floor

3rd Floor

Open and closed meeting rooms are part of the open library and open to faculty and student use.

 
 

STATUS
Completed 2018

LOCATION
Los Angeles, California

CLIENT
Geffen Academy; UCLA Capital Programs

PROGRAM
75,000 SF Adaptive Re-Use Upper School

AWARDS & RECOGNITION
2019  Association for Learning Environments (A4LE) Southern California
Chapter 2019 Award of Excellence Renovation